Mit Verbiest (Wommelgem) wint foto fietszoektocht 2018

Al enkele keren dicht in de buurt, maar eindelijk de hoofdprijs voor Mit Verbist uit Wommelgem. Mit is al jaren een fervent lid van de vzw De Wommeltjes en actief seingever tijdens onze wekelijkse fietstochten.
2de plaats was voor Andrea Sledsens (Wommelgem). 
3de plaats voor Mon Bisschop (Wommelgem), echtgenoot van de winnares.

Er waren 10 winnaars met een correct antwoord op alle 40 vragen. De schiftingsvraag bepaalde uiteindelijk de rangschikking.
33 deelnemers maakten één foutje, 22 deelnemers hadden 2 fouten.
Winnen en verliezen liggen dus zeer dicht bij elkaar.


De prijsuitreiking vond plaats in de gemeentelijke sporthal Brieleke te Wommelgem.
Dankzij het digitaal verbeteren was de uitslag reeds na één week bekend bij de organisatoren. 

Een 12-tal vrijwilligers van de club stak de handen uit de mouwen om de halve sporthal om te toveren met tafels, stoelen, prijzen, projector, geluidsinstallatie enz. 

De presentaties werden verzorgd door voorzitter Chris Bonte en bestuurslid Robert Bongaers van de vzw De Wommeltjes. Samen met Carine Van Gorp (secretaris van de club) zorgde dit trio opnieuw voor een mooi succes van deze fietszoektocht. Ruim 286 boekjes werden er verkocht. Slechts 160 deelnemers vulden het online formulier in via de website.
De club investeerde ongeveer € 1800,00 aan prijzengeld en gaf 2 waardebons t.w.v. € 50,00 als aanwezigheidsprijs en schonk 3 overnachtingen weg tijdens hun succesvolle tombola. Met deze geste wil de club nogmaals herhalen dat deelnemen belangrijker is dan winnen. In onze statuten staat bvb. "wij stimuleren het recreatief fietsen in en rond Wommelgem". Met dit initiatief zijn ze hier voor 100 % in geslaagd.

De uitslag en de antwoorden op de vragen kan u hieronder downloaden.

Wij danken ook de gemeente Wommelgem voor de samenwerking.

 

 

 

 

Documenten bij het artikel